Yemek Hizmetleri Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 06-09-2024

Fakültemiz öğrencilerinin 2024/2025 Güz dönemi başlangıç tarihi olan 30.09.2024 haftası ve sonraki haftalarda öğle yemeği hizmetinden yararlanabilmeleri için kendilerine tanımlı olan Dokuz Eylül Üniversitesi Akıllı Kartlarına her hafta, Pazartesi günü saat 13:00’dan,  Cuma günü saat 14:30’a kadar bir sonraki hafta için ücret yüklemelerini yapmaları gerekmektedir. Okulun açıldığı hafta da dahil olmak üzere kesinlikle manuel kart satışı yapılmayacaktır. Bu sebeple yemek hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki adımları takip ederek yüklemelerini yapmaları gerekmektedir.

Yemek Ücreti yüklemesi için;

• https://pos.deu.edu.tr/index.php adresinden DEBİS bilgileriniz ve şifrenizle giriş yapılır,
  • Adınıza açılmış olan sayfada Para Yükleme sekmesine girilir.
  • Yükleme işlemi yapıldıktan sonra sol menüden Haftalık Yükleme menüsüne girilir.
  • Yemekhane seçiminden Kiraz Yemekhane ve öğün seçimi (öğlen) yapılarak işlem tamamlanır.