Yemek Hizmeti

Yayınlanma Tarihi: 19-09-2022

Fakültemiz tüm öğrencilerinin akıllı kartlarının basımı tamamlanmış olup, öğrencilerimizin 2022/2023 Güz dönemi başlangıç tarihi olan 03.10.2022 haftası ve sonraki haftalarda öğle yemeği hizmetinden yararlanabilmeleri için kendilerine tanımlı olan D.E.Ü. Akıllı Kartlarına her hafta, Pazartesi günü saat 13:00’dan,  Cuma günü saat 14:30’a kadar ücret yüklemelerini yapmaları gerekmektedir. Okulun açıldığı hafta da dahil olmak üzere kesinlikle manuel kart satışı yapılmayacaktır. Bu sebeple yemek hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki adımları takip ederek yüklemelerini yapmaları gerekmektedir.

Yemek Ücreti yüklemesi için;

• https://pos.deu.edu.tr/index.php adresinden DEBİS bilgileriniz ve şifrenizle giriş yapılır,
  • Adınıza açılmış olan sayfada Para Yükleme sekmesine girilir.
  • Yükleme işlemi yapıldıktan sonra sol menüden Haftalık Yükleme menüsüne girilir.
  • Yemekhane seçiminden Kiraz Yemekhane ve öğün seçimi yapılarak işlem tamamlanır.