TÜRKİYEDE VETERİNER HEKİMLİĞİ ÖĞRETİMİNİN 178. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

Yayınlanma Tarihi: 26-10-2020

Veteriner Fakültesi Dekanlığımız, Türkiye’de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 178. yıl dönümü münasebetiyle 27.10.2020 Salı günü saat 14:00’de online olarak bir kutlama etkinliği düzenleyecektir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Orhan ÖZBEY’in ev sahipliğini yapacağı etkinliğe, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nükhet HOTAR ile Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konsey Başkanı Sayın Ali EROĞLU konuşmacı olarak katılacaklardır. Etkinliğin 2. oturumunda, İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın H. Gökhan ÖZDEMİR “Meslek Odaları ile Fakültelerin İşbirliğinin Önemi” adlı bir konferans verecektir. Oturumun son konferansını “Covid-19 Pandemisinde Tek Sağlık Konseptinin Önemi” adlı sunumuyla fakültemiz Viroloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ender DİNÇER yapacaktır.

Sizleri de kutlama etkinliğimize bekler, Türkiye’de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 178. yıl dönümünün memleketimize ve mesleğimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Prof. Dr. Orhan ÖZBEY

DEKAN