TÜRKİYE’DE VETERİNER HEKİMLİĞİ ÖĞRETİMİNİN 178. YIL DÖNÜMÜNÜ ONLINE ETKİNLİKLE KUTLADIK

Yayınlanma Tarihi: 27-10-2020

Fakültemiz Dekanlığının, “Türkiye’de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 178. yıl dönümü” münasebetiyle tertiplemiş olduğu kutlama etkinliği bugün gerçekleştirildi. Saat 14:00’da başlayan Zoom/Online toplantısının açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Orhan ÖZBEY yaptı. İlk oturumda Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali EROĞLU ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR birer konuşma yaptılar. Konferans şeklinde yürütülen etkinliğin ikinci oturumunda ilk sunumu “Meslek Odaları ile Fakültelerin İş Birliğinin Önemi” temasıyla İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı H. Gökhan ÖZDEMİR yaptı. Etkinliğin kapanış konferansında Fakültemiz Viroloji A.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ender DİNÇER “Covid 19 Pandemisinde Tek Sağlık Konseptinin Önemi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.