KİRAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEBRİK VE İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

Yayınlanma Tarihi: 07-11-2019

Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet AK, şube müdürleri Şinasi AKGÜN ve Cemal GÖKÇE ile birlikte fakültemize tebrik ve işbirliği ziyaretinde bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY, kurulduğu günden bu yana fakülteye desteklerini hiç esirgemeyen başta İlçe Milli Eğitim Müdürü olmak üzere tüm kurum personeline teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmaktan, ortak projeler üretmekten duyacağı memnuniyeti dile getirdi. Kiraz Milli Eğitim Müdürü Mehmet AK ise, fakültenin ilçelerine kurulmasından ötürü heyecanlı ve mutlu olduklarını, desteklerin artarak devam edeceğini ve kısa bir zaman içinde hayata geçirecekleri yeni projelerle fakülte-ilçe bütünleşmesine katkı sunacaklarını ifade etti.