İZMİR VETERİNER HEKİMLERİ ODASINDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Yayınlanma Tarihi: 07-11-2019

İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Gökhan ÖZDEMİR ile yönetim kurulu üyeleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY’in makamında ağırladığı heyet, daha sonra fakültenin tüm birimlerinde incelemelerde bulunup, öğrencilerimizle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Oda Başkanı ÖZDEMİR, Kiraz’a gelmekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirterek, İzmir’in bu ilk ve tek Veteriner Fakültesi’nin tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Öğrencilere, Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesine gelmekle çok isabetli bir karar verdiklerini söyleyen Özdemir, fakültenin kısa süre içinde kat ettiği yolun önemine dikkat çekti.