FAKÜLTEMİZİN İLK “BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yayınlanma Tarihi: 20-12-2019

Eğitim-Öğretim hayatına bu sene itibariyle başlayan fakültemizin ilk “Beyaz Önlük Giyme Töreni”, 18.12.2019 Çarşamba günü fakültemiz kongre salonunda dekanımız, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Saat 14:00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Orhan ÖZBEY, “İlklerin fakültesinde birçok ilke inşallah birlikte imza atacağız. Fakültenin kuruluş ve gelişmesine birlikte tanıklık edip, tarihini birlikte yazacağız. Sizlerle çok daha güçlü ilerleyeceğimize, iyi işler başaracağımıza, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ufuk, ilke ve ülküleri ışığında Türk milletine, insanlığa ve hayvancılığa çok büyük değerler katacağınıza, bizleri ülkemizin her karış toprağında çok iyi temsil edeceğinize, sadece iyi birer Veteriner Hekim olarak değil, iyi birer insan olacağınıza inanıyoruz.” diye konuştu. Programın devamında fakültenin öğretim üyeleri tarafından öğrencilere beyaz önlükleri giydirilerek, hatıra fotoğrafları çekildi.