FAKÜLTEMİZİN AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Yayınlanma Tarihi: 07-10-2019

Eğitim ve öğretime bu yıl ilk kez başlayacak olan Veteriner Fakültemizin Akademik Yılı açılışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR ile Son Başbakanımız ve İzmir Milletvekili Sayın Binali YILDIRIM’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Dokuz Eylül Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Etkinlikleri Kapsamında yapıldı. Fakülte binamızın önünde düzenlenen ve Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY, Kiraz Kaymakamı Emin KAYMAK ile Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Yunus Emre DİNÇARSLAN’ın hazır bulunduğu açılış töreni, canlı sinevizyon sistemi şeklinde gerçekleştirildi. Açılışta söz alan Son Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, fakültemize hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY ise Sayın YILDIRIM’a destek ve ilgileri için teşekkür ederek, bundan sonraki süreç için desteklerinin sürmesi temennisinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR ise şahsi twitter hesabından “Kiraz İlçemizde bu yıl öğretim ve araştırma faaliyetlerine başlayan güzel İzmirimizin ilk Veteriner Fakültesinin akademik yılı açılışına canlı yayınla bağlandığımız törende, akademik birimlerimize birincilikle yerleşen öğrencilerimizi de ödüllendirdik” açıklamasını yaptı.