FAKÜLTEMİZDE AÇILACAK OLAN YAZ OKULUNA ÜNİVERSİTEMİZ DIŞINDAN KAYIT YAPTIRACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE..!

Yayınlanma Tarihi: 16-07-2020

-Diğer üniversitelerden yaz öğretimine katılan öğrencilerin en geç 27 Temmuz 2020 Pazartesi gününe kadar kendi Üniversitelerinden aldıkları bir adet öğrenci belgesini (e-devlet (turkiye.gov.tr) üzerinden alınan yeni tarihli öğrenci belgelerini Fakültemizde oluşan öğrenci numarasını da yazarak, Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminde görevli olan ruhi.kaptan@deu.edu.tr mail adresine göndermesi yeterli olacaktır.Diğer üniversitelerden katılan öğrencilerin fakültemizden ders almalarının kendi üniversitelerince uygun bulunduğuna dair herhangi bir yazı/karar istenmeyecek olup, tüm sorumluluk tamamen öğrenciye ait olacaktır.

– Üniversitemiz Senatosunun 13/07/2020 tarih ve 548/3 sayılı kararı gereğince dersler haftalık ders programı ile belirlenen tarih ve saatte eş zamanlı (senkron) olarak yapılacaktır.

-Yaz öğretiminde dersler SAKAI sistemi (https://online.deu.edu.tr) üzerinden işlenecektir.