DEKANIMIZ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Yayınlanma Tarihi: 25-11-2019

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY, 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı ile konferans salonunda düzenlenen ve Kiraz İlçe Kaymakamı Emin KAYMAK, Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet AK ile diğer protokol üyelerinin hazır bulunduğu resmi törenlere katıldı. Dekanımız, günün anlam ve önemi münasebetiyle Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve akşam saat 19.30’da fakültemiz kongre ve etkinlik salonunda gerçekleştirilen İzmir Devlet Senfoni Orkestrasının Klasik Batı Müziği konserine iştirak etti. Yaklaşık 1 saat süren bu konsere ilçe protokolüyle birlikte fakülte öğrencileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.