CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I AĞIRLAMANIN GURURUNU YAŞADIK

Yayınlanma Tarihi: 25-11-2019

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 22 Kasım 2019 Cuma günü açılış törenleri için geldiği İzmir ziyaretlerinin akşam programında, Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi Kongre Salonunda gerçekleştirilen “Gönül Sofrası” adlı akşam yemeği etkinliğinde bakanlar, milletvekilleri, üniversitemiz senatörleri, akademisyenler, fakültemiz öğrencileri ve Kiraz İlçesinin bürokratlarıyla bir araya geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızı, fakülte binası önünde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR ile Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Orhan ÖZBEY karşıladılar. Fakülte binası gezisinden sonra kongre salonumuza teşrif eden Cumhurbaşkanımız, yapmış olduğu açılış konuşmasında, İzmir’in ilk ve tek Veteriner Fakültesinin memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, yakın zamanda çalışmalarına başlanması planlanan Hayvan Hastanesi için gerekli birimlere talimat verdiğini ifade ederek, hastanenin hizmete girmesi için tüm imkanların seferber edileceği müjdesini verdi. Programın son bölümünde öğrencilerimiz ve akademisyenler ile hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanımız, daha sonra Üniversitemiz yönetimi ve İlçe protokolünün eşliğinde fakültemizden ayrıldı. Yapılan ziyaretle ilgili Üniversite Rektörümüz ve Fakülte Dekanımız yapmış oldukları sosyal medya paylaşımlarında “Sayın Cumhurbaşkanımızın, fakültemize teşriflerinden dolayı büyük onur ve şeref duyduğumuzu belirtiyor, destekleriyle çok daha güzel çalışmalara imza atılacağının sözünü veriyoruz” açıklamalarında bulundular.