DEKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Yayınlanma Tarihi: 31-12-2019

Geride bıraktığımız 2019 yılı, fakültemiz için oldukça anlamlıydı. Kuruluşumuzun ve ilk öğrencilerimizi alarak eğitime-öğretime başlamamızın aynı sene içinde gerçekleşmesi bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bölgenin hayvancılık üssü olan Kiraz ilçemize inşa edilen ve Güzel İzmir’in ilk ve tek Veteriner Fakültesi apoletini taşıyan fakültemiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendinin himayelerinde, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR’ın ise gayret ve destekleriyle memleketimize bu sene içinde kazandırıldı. Sırada yeni anlamları yüklemeyi dilediğimiz 2020 var. Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi ailesi olarak yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Orhan ÖZBEY

DEÜ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANI